Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

torsdag 3 juni 2010

Del 2 - Israel HAR rätt att försvara sin nation och sin befolkning!

Nu har det gått några dagar sedan Ship to Gaza konvojen igångsatte sin propagandatur som olyckligtvis fick dödlig utgång och med många sårade. Media i Sverige har varit ytterst ensidiga i denna rapportering. Igår i SVD så kom det äntligen lite sans i debatten.

Israel ville stoppa båtarna, genomsöka dem för att se om där fanns vapen och eskortera dem till Ashdod hamnen i Israel . Där skulle deras ton av "solidaritetshjälp" sedan köras till Gaza genom de kanaler som finns och fungerar varje dag. Istället väljer dessa propagandister att fortsätta köra båtarna in i en krigszon, tvärs emot all internationell rätt och utsätter sig själva och de israeliska soldaterna för en dödlig provaktion. Dömas skall de som dömas bör!

Turkisk TV visar att barn är med på en båt. Enligt en översättning säger fadern följande:

Interviewer: Welcome; we have a small guest as well.
Yildirim.: We’ve now entered the critical hours. What we’re really talking about here is humanitarian aid, and this small child will always remember this journey in the future. The boy’s picture will certainly pique Israeli public opinion.


De "fredliga biståndsaktivisterna " ombord på den turkiska båten Mavi Marmara som var den båten där de som dödades befann sig. Kom ihåg var Mankell sprider för propaganda i vår svenska TV - att det var inga vapen , bara en nagelfil...Titta på denna film från IDF som visar hur "fredsaktivisterna" slår sönder och samman de israeliska soldaterna...

Det finns mycket att läsa och se på internet...titta på denna modiga judiska kille från Los Angeles och hör vad propalestinierna säger i slutet om att Israel inte skall få finnas som nation....

Med detta inlägg kommer jag att få ett antal hatmail i min emailbox....ni som kommer att skicka dessa hatmail...jag kommer inte att besvara dem...de är så fyllda av hat att jag kommer att anmäla en del.