Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

fredag 4 juni 2010

Del 6 -Carl Bildt prioriterar vuxna framför barn!


Igår var Carl Bildt i Istanbul för att ta emot propagandisterna från jippot Ship to Gaza. Han väljer att av sin dyrbara och upptagna tid ge sig hela vägen till Istanbul för att välkomna dessa propalestinska vänsterinriktade svenskar som utsätter sig själva och andra genom att friviligt ge sig in i en krigszon. Dessa propagandister har suttit i förvar i Israel under ett drygt dygn och mottas nu av vår utrikesminister.


Samtidigt befinner sig drygt 100 svenska barn utomlands , kidnappade av en av sina föräldrar mot den andre förälderns vilja. Ett av dessa barn har nu varit ofrivilligt i Bosnien i två år. Ett annat har sedan 16 månader kidnappats till Iran.


Dessa barn har kidnappats och behöver snabbt komma hem till den föräldren som har vårdnanden av dem. Varför åker inte Carl Bildt till Bosninen och får hem Vid? Han har ju goda kontakter där...eller? Eller varför åker Carl Bildt inte till Iran och får hem Taymaz?


DET skulle kräva mod och en aktiv insats....att åka till Istanbul krävdes inget annat än tid och populism. Gårdagens förfarande visar att vår utrikesminister prioriterar vuxna mer än barn.


Jag tycker detta är beklämmande och är bedrövad över denna prioritering.