Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

söndag 4 maj 2008

Stor Jesusmanifestation i Stockholm!

Igår var det en stor Jesusmanifestation i Kungsträdgården i Stockholm. Jag uppskattar det till runt 15.000 människor som var där. Det var kristna från alla olika kristna kyrkor som var representerade och en fantastisk anda av gemenskap och glädje genomsyrade hela manifestationen. Det började klockan 12 med gudtjänster och gemenskap på fem olika torg runt om i Stockholm och sedan klockan 14 så tågade alla till Kungsträdgården. Jag och Johan var med på mötet i SergelsTorg och där var det verkligen ös och glädje. Gudtjänsten på Kungsträdgården var oxå en manifestation om enhet mellan de olika grenarna i den stora kristna familjen i Sverige. Det byggdes ett altare som symboliserade enhet och vår tro på Jesus som världens frälsare. Altaret invigdes med bön av 24 personer där man bad på olika språk , från olika kyrkor och där olika delar av samhället var representerade. Jag fick förmånen att be för riksdagen och regeringen. Gläds över denna fina manifestation som jag gärna vill att fler skall få veta om och ta del av .
Idag när jag åkte hem till Göteborg från Stockholm så läste jag om manifestationen i Svenska Dagbladet. Det var en mycket kort artikel och några få lite udda foton. Aftonbladet skrev inget alls. Jag tycker att det är beklämande att media i Sverige marginaliserar oss kristna . Visst var denna manifestation värt en större artikel än den fick . Samtidigt så får en artikel om en avfallskvarn som löser biogasbristen en dubbel så stor sida i samma tidning. Ibland förstår man inte prioriteringarna.......avfallskvarnen kan man väl skriva om alla andra dagar....
Dock så vet jag att alla vi som var med om denna dag, vi gläder oss och är stolta över att ha fått vara med om denna fina fest. Se mina bilder så kan ni förstå lite om vad vi fick uppleva.