Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

lördag 20 december 2014

Skygglapparna åker äntligen av och likaså strutsbeteenden!

Nu har jag äntligen fått ordning på min blogg igen och kan ge mig ut i bloggdebatten. Åtminstone kan ni som följer min blogg läsa mina åsikter. Vill ni kommunicera med mig så gäller som innan att jag vill göra detta per mail. Ni ser min mailadressen i bloggen om ni söker.

Rubriken på detta inlägg har att göra med att Göran Hägglund skrev en artikel i DN i veckan där han äntligen debatterar vår asyl, migrations och integrationspolitik! Bra gjort , Göran! Glad över att Kristdemokraternas partiledare var den första förutom SD som vågar/vill debattera det som alla andra medborgare pratar om vid köksborden. Man måste kunna lyfta frågan om asyl/migration/integration utan att beskyllas för rasism eller att fiska i grumliga vatten. Göran - du höjde åsiktstaket betydligt och gjorde det bra!

Fredagen den 5 november skrev jag med två andra fd riksdagspolitiker och en ambassadör en artikel på DN Debatt där vi just efterlyste en debatt om asyl/migration/integrationen. Vi fick oxå in ett svar på DN i veckan.

Du kan läsa alla artiklar om du klickar på DN ordet.

Göteborgs - Posten hade en bra ledare igår om just vikten av att lyfta asyl/integration/migrationspolitiken - bra att även i den tidningen går det att lyfta åsiktstaket!

Glad över att skygglapparna äntligen åker av och vårt konstiga unika strutsbeteende när det gäller dessa frågor också är på väg bort. I våra grannländer Danmark , Norge och Finland har man vågat och sett det absolut nödvändiga att diskussionen fortgår!