Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

lördag 7 januari 2012

Trettondagshelg med bismak.

Trettondagshelgen är en helg för att fira att de tre vise männen kom till Bethlehem för att ge sina gåvor till det nyfödda Jesus barnet. De kom till barnet i krubban med sina gåvor som guld, rökelse och myrra som det anstår en kung. Jesus kom till jorden som Freden och Fridens Kung.

Vi hade behövt tre vise män till vårt parti denna trettondagshelg. Dagarna innan helgen så visade det sig att Göran Hägglunds stabchef Henrik Ehrenberg under det anonyma synonymet "Ove Tove" omdömeslöst och lögnaktigt har smädat, kränkt och förlöjligat ett antal partikollegor.  Han har skadat vårt parti och dessa varumärke rejält . Henrik har oxå  på det grövsta sätt försökt att förstöra förtroendet för ett antal riksdagkollegor, där jag är en av dem som han har kränkt.

Denna famösa mailväxling  har Henrik gjort under sin anställning på regeringskansliet. Det är därför helt ofattbart att han kan fortsätta att ha kvar sin anställning på skattebelarnas beskostnad på regeringskansliet även om Göran omplacerar honom!

Läste Lena Melins krönika om vad som nu sker i Görans Hägglunds stab på regeringskansliet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article14170906.ab