Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

tisdag 7 februari 2006

Stöd vårt broderland genom att köpa danska varor!

Det som händer just nu i Mellanöstern är både obehagligt och obegripligt. Det måste först sägas att bildförbudet att avbilda Muhammed gäller muslimerna - INTE – alla andra.

Sedan när det är sagt så måste slås fast att göra nedsättande bilder med rasistiska eller hatiska motiv mot en religion skall man reagera mot . Jag kan bara undra varför inga eller få reagerar mot alla antisemistiska bilder som sprida runt om i världen – det har varit ganska tyst om dessa.

Eller utställningen om " Ecco Homo" som kränkte många kristna. De som reagerade var våra kristna invandrargrupper , annars var det ganska tyst även där.

MEN trots detta så är det tidningen, dvs Jyllands-Postens som valt att publicera dem som ensam är ansvarig för sitt handlande.
- inte Danmarks regering!

Att bränna flaggor med kors på - är också kränkande för oss kristna. Eller som nordbor att se våra ambassader bli stormade eller satta i brand av en pöbel som kanske inte ens sett bilderna.

Många invandrargrupp i vårt land är oroliga för att yttrandefriheten kan komma att begränsas – de har flytt hit just för att komma undan åsiktsförtryck och nu hinner förtrycket ikapp dem.

Nej, Gör det enda raka - Stöd vårt broderland genom att köpa danskt!