Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

onsdag 21 mars 2007

Vårdagjämning idag - HURRA!

Idag vänder det och dagarna blir längre och längre! Härligt att känna att kvällarna blir ljusare och att fåglaran kvittrat på morgonen. Mars månad bara flög iväg och jag hann inte blogga och berätta vad jag gjort så nu kommer en liten bildkavalkad över februari och mars månad.
Bilden längst upp är från lördagen den 10 mars när jag var i Malmö och talade på Våra Gårdars årsmöte. Jag fick äran att från Våra Gårdars styrelse avtacka en trotjänare inom nykterhetsrörelsen ,Lars Niwong ,som nu slutar som ordförande för Våra Gårdar i Skåne. Lars har hela sitt liv arbetat för nykterhetsrörelsen och är fortfarande en eldsjäl. Vad vore Sverige utan dessa eldsjälar - de bär upp vårt land!

Bilden i mitten är från mitt besök den 8 mars på RPG - möte i Redbergskyrkan i Göteborg. Jag sitter mitt emellan Ordförande Bojan Zhanders- Andersson och hennes make. Fick där tillfälle att berätta om det kristna arbetet i riksdagen . Jag har varit ordförande för Riksdagens Kristna Grupp nu i över 4 år och ser detta uppdrag som ett hedersuppdrag.

Bilden därunder är från måndagen den 5 februari då jag besökte Svaleboskogens äldreboende i Göteborg tillsammans med vår ombudsman Jakob Hallman och stadsdelsledamoten för kristdemokraterna Johan Pettersson.