Annelie Enochson Riksdagen

Annelie Enochson Riksdagen

torsdag 19 september 2013

Finns det religionsfrihet i Sverige?
Frågan kan synas konstig men med tanke på det fokus som har varit de senaste dagarna på vår nye arbetsmarknadsminister och hennes tro på Gud så kan frågan ändå ställas. Här har vi en duktig och kapabel utskottsordförande som skött  sitt jobb väl i riksdagen och som i tisdags utses till arbetsmarknadsminister och vad koncentrerar sig media på? Hennes gudstro och tidiga engemang i en organisation som vågar problematiser våra höga aborttal!

Det är ju bra att vi får en minister som vågar bekänna sin tro på Gud . En minister som visat engagemang för de ofödda barnen. En minister som med hjärta och entusiasm vågar engagera sig i samhällsfrågor.

Elisabeth är en modig, rak och varm person som har en skärpa i sitt engagemang och kommer att  arbeta hårt för arbetsmarknadsfrågorna som minister.

Ivar Arpi skriver en bra ledare på SVD ledarsida idag om denna häxjakt som varit på Elisabeth. Läs den HÄR.    http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ful-haxjakt-pa-nya-jobbministern_8532048.svd


Även Eli Göder skrivit klokt om medias aggressiva religionshets i Aftonbladet. Läs den artikeln HÄR.  http://www.aftonbladet.se/debatt/article17493571.ab


Glad över att vi har skribenter som Ivar och Eli i ett annars skogtokig journalistkår.