lördag 20 december 2014

Skygglapparna åker äntligen av och likaså strutsbeteenden!

Nu har jag äntligen fått ordning på min blogg igen och kan ge mig ut i bloggdebatten. Åtminstone kan ni som följer min blogg läsa mina åsikter. Vill ni kommunicera med mig så gäller som innan att jag vill göra detta per mail. Ni ser min mailadressen i bloggen om ni söker.

Rubriken på detta inlägg har att göra med att Göran Hägglund skrev en artikel i DN i veckan där han äntligen debatterar vår asyl, migrations och integrationspolitik! Bra gjort , Göran! Glad över att Kristdemokraternas partiledare var den första förutom SD som vågar/vill debattera det som alla andra medborgare pratar om vid köksborden. Man måste kunna lyfta frågan om asyl/migration/integration utan att beskyllas för rasism eller att fiska i grumliga vatten. Göran - du höjde åsiktstaket betydligt och gjorde det bra!

Fredagen den 5 november skrev jag med två andra fd riksdagspolitiker och en ambassadör en artikel på DN Debatt där vi just efterlyste en debatt om asyl/migration/integrationen. Vi fick oxå in ett svar på DN i veckan.

Du kan läsa alla artiklar om du klickar på DN ordet.

Göteborgs - Posten hade en bra ledare igår om just vikten av att lyfta asyl/integration/migrationspolitiken - bra att även i den tidningen går det att lyfta åsiktstaket!

Glad över att skygglapparna äntligen åker av och vårt konstiga unika strutsbeteende när det gäller dessa frågor också är på väg bort. I våra grannländer Danmark , Norge och Finland har man vågat och sett det absolut nödvändiga att diskussionen fortgår!